Bija viktorīna

Cik daudz jūs zināt par džeza deju ikonu Bobu Fossi?

Autors Rainis Francis.

1. Kuras no šīm rakstzīmēm jūs NAV atrastu Čikāga ?





a) Marija Sunshine
b) Roksijs Hārts
c) Lilli Vanessi
d) Billijs Flinns


eh bišu ģimenes tīrā vērtība

2. 1972. gada filmā Kabarē , Sally Bowles ir izpildītājs kādā klubā?

a) Kaķēnu klubs
b) Kit Kat klubs
c) Top Kat klubs
d) cilindri ‘n’ Kats



3. 1953. gada filma Skūpsti mani Keitu kuru Šekspīra lugu iedvesmoja?

uz) Romeo un Džuljeta
b) Tirdziņa pieradināšana
c) Daudz Ado par neko
d) Otello

4. Video Beyonce’s Vientuļas dāmas iedvesmoja kāds Bobs Fosse numurs?



uz) Viss tas džezs
b) Es Gotča
c) Meksikāņu brokastis
d) Uz redzēšanos Blackbird

5. Rich Man’s Frug ir skaitlis, no kura Fosse filma un skatuves izrāde?

uz) Saldā labdarība
b) Pipins
c) Pajamas spēle
d) Sasodīti jeņķi

6. Daļēji autobiogrāfiskā Viss tas džezs , kurš spēlē vecāko “Džo Gideonu”, varoni, kura pamatā ir Bobs Fosse?

a) Viljams Šatners
b) Maikls Jorks
c) Deivids Haselhofs
d) Rojs Šeiders

7. Kā horeogrāfs un režisors Fosse ieguva deviņas Tonija balvas un vienu Akadēmijas balvu. Kādai filmai bija paredzēts Oskars?

uz) Kabarē
b) Mazais princis
c) Lenijs
d) Skūpsti mani Keitu


Sāra Bītija wiki

8. 1969. gada filmā Saldā labdarība , kurš spēlēja Labdarības cerību Valentīnu?

a) Gvens Verdons
b) Šērlija Makleina
c) Liza Minnelli
d) Ann Reinking

9. Kurš no šiem NAV skaitlis Pajamas spēle ?

uz) Tvaika siltums
b) Hernando's Hideaway
c) Bezkāju Džo no Hanibalas, Mo
d) Mazā saruna

10. Kāds monikers tiek dots Amosam Hārtam Čikāga ?

a) Freds Casely
b) Misters celofāns
c) Pal Joey
d) Applegate kungs

Atbildes:
1 - c 2 - b 3 - b 4 - c 5 - a 6 - d 7 - a 8 - b 9 - c 10 - b


ir Sky Williams gejs

Augšējais foto: Sieviešu ansamblis Austrālijas Čikāgā. Džefa Bušbija foto, 2009. gads.

Izdevējs Digital Informa digital deju žurnāls - deju jaunumi , deju klausīšanās & deju pasākumi profesionālam dejotājam, deju skolotājs un deju studenti.

Jums ieteicams

Populārākas Posts